Тема 47-о Народно събрание | dir.bg
Франция внася предложение в българското НС за падане на ветото за Македония

Франция внася предложение в българското НС за падане на ветото за Македония

Очаква се това да стане факт до края на деня, френската посланичка се срещна с депутати

17:30 | 16.06.22 861

Тема 47-о Народно събрание | Дир.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
Политическите сили не постигнаха разбирателство за нов шеф на парламента

ГЕРБ искат още утре да бъде избран приемник на Минчев, Председателският съвет не успя да приеме процедурни правила

Политика 16:54 | 16.06.22 9510
Никола Минчев: В такъв парламент е по-добре аз да не бъда председател

Тези, които щяха да изчегъртват, сега искат да изчегъртат мен, каза бившият председател на НС минути преди да бъде свален от поста

Политика 14:49 | 16.06.22 7723
Кирил Петков: Маркетингови фирми гласуваха против Минчев, не ни е страх от избори

Кирил Петков: Маркетингови фирми гласуваха против Минчев, не ни е страх от избори

Премиерът констатира, че в парламента има ново мнозинство

Политика 14:35 | 16.06.22 19625
Със 125 гласа ГЕРБ, ИТН, ДПС и "Възраждане" смениха председателя на НС

Депутатите водиха пет часа остър дебат

Политика 14:21 | 16.06.22 57784
Асен Василев обяви край на "безпардонното крадене", Карадайъ го нарече "случаен минувач"

Асен Василев обяви край на "безпардонното крадене", Карадайъ го нарече "случаен минувач"

Закани, обвинения и емоционални реплики размениха представителите на управляващи и опозиция по време на дебата за оставката на Никола Минчев

Политика 14:00 | 16.06.22 10654
Христо Иванов: Отиваме към избори - безпрецедентно за четвърти път

Какво казаха депутатите преди заседанието на парламента днес

Политика 09:11 | 16.06.22 4683
Депутатите решават дали да отстранят Никола Минчев

Вчера "Има такъв народ" внесоха искане за оставката му

Политика 07:10 | 16.06.22 6090
Нови физически сблъсъци в парламента (видео)

Основните действащи лица бяха проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ и Георги Свиленски от БСП

Политика 20:49 | 15.06.22 50362
ПП: Уж невъзможната коалиция ГЕРБ-ДПС-ИТН не се интересува от българите, във война сме с мафията

ПП: Уж невъзможната коалиция ГЕРБ-ДПС-ИТН не се интересува от българите, във война сме с мафията

Не предавайте своите избиратели, апелира към хората на Слави Трифонов председателят на ПГ на управляващите Андрей Гюров

Политика 19:06 | 15.06.22 10674
ИТН ще гласуват за падане на правителството

Тошко Йорданов отбеляза, че са излезли както от правителството, така и от коалицията

Политика 17:33 | 15.06.22 4112
ДБ след консултациите с ГЕРБ: Няма да подкрепим вота на недоверие

Христо Иванов заяви, че не виждат никаква друга политическа алтернатива в този момент за страната

Политика 17:09 | 15.06.22 2446
120 депутати от ИТН, ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" искат оставката на председателя на парламента

120 депутати от ИТН, ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" искат оставката на председателя на парламента

Поводът и основанието не е днешното изслушване на министър Теодора Генчовска, а нарушаването на правилника

Политика 16:25 | 15.06.22 17917
Слави Трифонов: Честит Видовден. Днес стана ясно защо напуснах коалицията

"Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за "Капитан Андреево" и за още куп лъжи, но аз не мога да участвам в национално предателство", обяви лидерът на ИТН

Политика 15:31 | 15.06.22 50659
След консултациите с ГЕРБ: ДПС и "Възраждане" ще подкрепят вота на недоверие

Предстоят разговори с ИТН, от БСП все още няма отговор дали ще участват в консултации, а ДБ ще го даде утре

Политика 13:45 | 15.06.22 4607
Христо Иванов нарече казуса с РСМ "напълно измислена постановка"

Четвърти избори в рамките на 13 месеца са сериозен риск и няма да доведат до нищо по-добро от това, заяви депутатът от ДБ

Политика 11:08 | 15.06.22 5353
Цончо Ганев: Няма съмнение дали ще подкрепим вота на недоверие, управляващите са предатели

Цончо Ганев: Няма съмнение дали ще подкрепим вота на недоверие, управляващите са предатели

Според депутата от "Възраждане" Петков води "национално безотговорна политика, граничеща с предателство" по отношение с РСМ

Политика 10:22 | 15.06.22 3117
ИТН заедно с опозицията надделя, НС изслушва Генчовска на закрито заседание за Македония

ИТН заедно с опозицията надделя, НС изслушва Генчовска на закрито заседание за Македония

Мнозинството се оказа в малцинство, не стигнаха гласовете на ПП, БСП и ДПС, плюс независимите, актуализацията на бюджета да бъде първа точка

Политика 09:40 | 15.06.22 11514
Отцепниците от ИТН ще гласуват на вота на недоверие "по съвест и разум"

Има огромен натиск върху бившите ни колеги, заявиха Георгиев, Петков и Стоянов и намекнаха за още народни представители, които да последват примера им

Политика 09:10 | 15.06.22 1488
"Мен никой не ме знае": Коя е депутатката Христинка Иванова - убеждаваната да напусне ИТН?

"Мен никой не ме знае": Коя е депутатката Христинка Иванова - убеждаваната да напусне ИТН?

Политическата й кариера тръгва от Долна Митрополия и преминава през НДСВ и "България на гражданите"

Политика 21:31 | 14.06.22 10339