Франция внася предложение в българското НС за падане на ветото за Македония
Очаква се това да стане факт до края на деня, френската посланичка се срещна с депутати
Тема 47-о Народно събрание | Дир.dir.bg
Политическите сили не постигнаха разбирателство за нов шеф на парламента
ГЕРБ искат още утре да бъде избран приемник на Минчев, Председателският съвет не успя да приеме процедурни правила
Никола Минчев: В такъв парламент е по-добре аз да не бъда председател
Тези, които щяха да изчегъртват, сега искат да изчегъртат мен, каза бившият председател на НС минути преди да бъде свален от поста
Кирил Петков: Маркетингови фирми гласуваха против Минчев, не ни е страх от избори
Премиерът констатира, че в парламента има ново мнозинство
Със 125 гласа ГЕРБ, ИТН, ДПС и "Възраждане" смениха председателя на НС
Депутатите водиха пет часа остър дебат
Асен Василев обяви край на "безпардонното крадене", Карадайъ го нарече "случаен минувач"
Закани, обвинения и емоционални реплики размениха представителите на управляващи и опозиция по време на дебата за оставката на Никола Минчев
Христо Иванов: Отиваме към избори - безпрецедентно за четвърти път
Какво казаха депутатите преди заседанието на парламента днес
Депутатите решават дали да отстранят Никола Минчев
Вчера "Има такъв народ" внесоха искане за оставката му
Нови физически сблъсъци в парламента (видео)
Основните действащи лица бяха проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ и Георги Свиленски от БСП
ПП: Уж невъзможната коалиция ГЕРБ-ДПС-ИТН не се интересува от българите, във война сме с мафията
Не предавайте своите избиратели, апелира към хората на Слави Трифонов председателят на ПГ на управляващите Андрей Гюров
ИТН ще гласуват за падане на правителството
Тошко Йорданов отбеляза, че са излезли както от правителството, така и от коалицията
ДБ след консултациите с ГЕРБ: Няма да подкрепим вота на недоверие
Христо Иванов заяви, че не виждат никаква друга политическа алтернатива в този момент за страната
120 депутати от ИТН, ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" искат оставката на председателя на парламента
Поводът и основанието не е днешното изслушване на министър Теодора Генчовска, а нарушаването на правилника
Слави Трифонов: Честит Видовден. Днес стана ясно защо напуснах коалицията
"Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за "Капитан Андреево" и за още куп лъжи, но аз не мога да участвам в национално предателство", обяви лидерът на ИТН
След консултациите с ГЕРБ: ДПС и "Възраждане" ще подкрепят вота на недоверие
Предстоят разговори с ИТН, от БСП все още няма отговор дали ще участват в консултации, а ДБ ще го даде утре
Христо Иванов нарече казуса с РСМ "напълно измислена постановка"
Четвърти избори в рамките на 13 месеца са сериозен риск и няма да доведат до нищо по-добро от това, заяви депутатът от ДБ
Цончо Ганев: Няма съмнение дали ще подкрепим вота на недоверие, управляващите са предатели
Според депутата от "Възраждане" Петков води "национално безотговорна политика, граничеща с предателство" по отношение с РСМ
ИТН заедно с опозицията надделя, НС изслушва Генчовска на закрито заседание за Македония
Мнозинството се оказа в малцинство, не стигнаха гласовете на ПП, БСП и ДПС, плюс независимите, актуализацията на бюджета да бъде първа точка
Отцепниците от ИТН ще гласуват на вота на недоверие "по съвест и разум"
Има огромен натиск върху бившите ни колеги, заявиха Георгиев, Петков и Стоянов и намекнаха за още народни представители, които да последват примера им
"Мен никой не ме знае": Коя е депутатката Христинка Иванова - убеждаваната да напусне ИТН?
Политическата й кариера тръгва от Долна Митрополия и преминава през НДСВ и "България на гражданите"
НАЙ
01
Певицата Лизо шокира последователите си с новата си визия
02
Борисов отказа да е премиер, връща мандата веднага
03
Повдигнаха обвинение на трима непълнолетни за нападението в столичен мол, грози ги до 2 г. затвор
04
Кирил Петков към ГЕРБ: Избрахте Пеевски пред България, тъжно беше да гледам
05
Баща и син изчезнаха мистериозно във Видинско, от 14 дни са в неизвестност
01
Кирил Петков към ГЕРБ: Избрахте Пеевски пред България, тъжно беше да гледам
02
Борисов отказа да е премиер, връща мандата веднага
03
Половинвековната връзка на Австрия с "Газпром" приключи с конфискация на газ
04
Повдигнаха обвинение на трима непълнолетни за нападението в столичен мол, грози ги до 2 г. затвор
05
ПП-ДБ отговориха на ГЕРБ: Борисов за премиер е абсолютно неприемливо предложение