Тема 47-о Народно събрание | dir.bg
Кирил Петков: Разговорите са конструктивни, няма изненади от никой

Кирил Петков: Разговорите са конструктивни, няма изненади от никой

"Докато не финализираме политиките няма да излизаме с имена", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

18:36 | 07.12.21 136

Тема 47-о Народно събрание | Дир.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
ВМРО за зеления сертификат и НС: Депутатите с какво са по-различни от обикновените хора?
Данаил Кирилов проговори след месеци мълчание - за ГЕРБ и за новия кабинет

Вече се знаят участниците във финалната приватизация на държавата, каза бившият депутат и бивш правосъден министър

Политика 15:21 | 07.12.21 15812
Нинова обяви, че спорните моменти в споразумението с ПП са изчистени

Сред социалистите зрее недоволство, че им дават орязани откъм структури министерства

Политика 14:58 | 07.12.21 8472
За депутатите няма да важи зеленият сертификат при влизане в парламента

ПП, ГЕРБ и ДБ подкрепиха идеята, но от БСП и Възраждане са против

Политика 14:06 | 07.12.21 20802
От "Възраждане" без маски при Радев и с искане да се премахне Covid сертификатът

От "Възраждане" без маски при Радев и с искане да се премахне Covid сертификатът

От парламентарната група смятат, че е важно и нужно да има решения, които са в краткосрочен план важни за всеки - по проблема с българската енергетика и цената на тока

Политика 13:11 | 07.12.21 17746
Радев към ДБ: Пред вас стои отговорността при отстояване на върховенството на правото

Радев към ДБ: Пред вас стои отговорността при отстояване на върховенството на правото

Мнозинството ще може да функционира самостоятелно, без ДПС и ГЕРБ, които са "носители на корупционния вирус, посочи Христо Иванов пред президента

Политика 10:15 | 07.12.21 5527
Борислав Сандов от "Зелено движение": Аз съм една от номинациите за министър

Нямало конфликт за постове в коалицията, каза предложеният и за вицепремиер от ДБ

Политика 09:03 | 07.12.21 3444
ИТН обещаха на президента: Ще направим всичко да има нормално правителство

Вече се доказахте като част от промяната в България, отвърна Радев

Политика 09:01 | 07.12.21 3963
Синдикалист: Съкращенията на администрация трябва да отворят място за новата клиентела

Синдикалист: Съкращенията на администрация трябва да отворят място за новата клиентела

Как ще съкратим чиновници, като се откриват нови министерства, попита Димитър Манолов от КТ "Подкрепа"

Политика 08:44 | 07.12.21 5920
Калина Константинова от ПП: Вече сме на финалната пряка на споразумението

Под шапката на Министерство на иновациите ще влязат всички ОП по темата, както и ББР, каза депутатката на Кирил Петков

Политика 08:18 | 07.12.21 7577
Проф. Велислав Минеков: Знам кой пусна списъка на проектокабинета, верен е на 33%

Проф. Велислав Минеков: Знам кой пусна списъка на проектокабинета, верен е на 33%

Пуснат е от човек, който иска да се самопредложи и да си вдигне акциите, разкри министърът на културата

Политика 21:38 | 06.12.21 23090
"Демократична България" с нови искания в 12 без 5, Петков и Василев на спешна среща

"Демократична България" с нови искания в 12 без 5, Петков и Василев на спешна среща

Формациите на Христо Иванов и Атанас Атанасов настояват за промени в споразумението

Политика 19:42 | 06.12.21 102541
Даниел Лорер от ПП за преговорите: Никой не искаше Министерството на здравеопазването

Даниел Лорер от ПП за преговорите: Никой не искаше Министерството на здравеопазването

В крайна сметка за поста е номинирана проф. Асена Сербезова

Политика 18:31 | 06.12.21 11810
Нинова отложи пленума, коалиционното споразумение не е готово

Членовете на Националния съвет са уведомени днес следобед, че заседанието ще се проведе друг път

Политика 17:41 | 06.12.21 7771
ГЕРБ внесе в деловодството на НС искане за извънредно заседание заради казуса "Труд"

ГЕРБ внесе в деловодството на НС искане за извънредно заседание заради казуса "Труд"

Тази сутрин полицаи запечатаха сградата, в която се помещава редакцията на вестника

Политика 15:04 | 06.12.21 15441
БСП при Румен Радев: За нас е важно да се започне работа по бюджета

Това е последната парламентарна група от днешния кръг разговори

Политика 14:00 | 06.12.21 4329
Карадайъ за вероятността да подкрепят кабинет: Не противоречи на законите на физиката

Карадайъ за вероятността да подкрепят кабинет: Не противоречи на законите на физиката

Лидерът на ДПС се определи като "охрана на всички граждани", запитан дали е вярно, че в парламента има депутат, който охранява Делян Пеевски

Политика 11:31 | 06.12.21 5549
Черновата на кабинета с новите министри - ето кои са имената

Четирима членове на ИБ на БСП с министерски постове

На фокус 10:44 | 06.12.21 38755
Даниел Митов: Новата коалиция ще е петорна, президентът ще има квота

От ГЕРБ-СДС ще гласуват против предложеното коалиционно правителство, заяви председателят на ПГ Десислава Атанасова

Политика 10:17 | 06.12.21 12123
ВМРО за зеления сертификат и НС: Депутатите с какво са по-различни от обикновените хора?